недеља , 26 март 2023

Najbolji torent i warez sajtovi za skidanje filmova

Torent i warez sajtovi možda na neki način i jesu mrtvi ako se porede sa popularnošću pre nekih 7-10 godina, ali su i dalje traženi. Za razliku od pre 7-10 godina njihov broj je drastično smanjen, a još manji je broj onih koji zaista imaju kvalitetnu ponudu sadržaja.

Pre svega ako dolazite van Balkana imajte na umu da po svaku cenu treba da izbegavate torent sadržaje zbog zakonskih posledica i fokusirajte se na klasične warez linkove.

Više o tome na: Download bez Torrenta

Top 3 Torent sajta

Jedan novi predstavnik (relativno now) i dva veterana skoro da garantuju da ćete pronaći sve što vam je potrebno. Na kraju svakoga će se navesti lista država u kojima je sajt zabranjen u ovom trenutku.

1337x je relativno mlad torent sajt sa svega par godina staža, novi sadržaj se pojavljuje trenutno čim postane dostupan, aktivna baza korisnika. Odličan za serije i filmove, generalno dobar za igrice i programe.

Zabranjen u sledećim državama: Australija, Austrija, Irska, Velika Britanija.

RarBG je sad već moglo bi se reći veteran na području piraterije, možda i najbolji izbor sadržaja, mana mu je sto funkcioniše po sistemu poziva, znači treba da vas pozove neko od postojećih korisnika, ali zbog toga održavaju aktivne torente i postoje toliko godina.

Zabranjen u sledećim državama: Bugarska, Danska, Irska, Indonezija, Maroko, Portugal, Pakistan, Saudijska Arabija, Velika Britanija

ThePirateBay, najpoznatiji i najizdržljiviji torent sajt ikada. Pokušali su da ga ruše, tuže i slično ali još se drži. Iako je dizjan kao zapeo u 2009 i nije ni približno jak kao nekada i dalje ima zavidan izbor sadržaja.

Zabranjen u sledećim državama: Australija, Argentina, Austrija, Danska, Belgija, Kina, Francuska, Finska, Nemačka, Indija, Island, Indonezija, Irska, Italija, Iran, Kuvajt, Malezija, Holandija, Norveška, Rusija, Saudijska Arabija, Singapur, Šri Lanka, Španija, Švedska, Velika Britanija, Turska, Ujedinjeni Arapski Emirati.

Top 3 Warez Sajta

Na linku sa početka teksta (Skidanje bez torenta) možete videti koja je razlika između torenta i wareza kao i prednosti i mane oboje.

Ukratko warez je mnogo sporiji način, ali sigurniji i lakše možete naći manje poznate i popularne naslove kao i stare (što je na torentu vrlo teško).

WarezBook, odličan sajt sa velikim izborom sadržaja, nakon pada Warez-bb ovaj sajt je preuzeo ulogu jednog od vodećih sajtova ove vrste. Od klasičnog DVDRiP formata do full 4K sadržaja ovaj sajt ima sve.

BalkanDownload, jedan domaći predstavnik koji će vam nesumljamo najviše privući pažnju. Veliki izbor sadržaja od filmova do programa, domaći sadržaji, chat za lakšu komunikaciju i u slučaju nekog problema takođe se lako obratiti za pomoć ili zamenu linkova. Takodje uključen prevod uz većinu filmova.

TehParadox, kao i prvi sa liste warez sajtova i ovaj broji ogroman broj aktivnih korisnika i sadržaja. Sa preko 500 000 tema i postova sigurni smo da ćete pronaći skoro sve što vam padne na pamet.

Za sve warez sajtove je neophodna registracija dok to nije slučaj sa torent sajtovima (izuzev RARBG).

Ukoliko želite da se maksimalno osigurate dok preuzimate ili gledate sadržaj online, a nalazite se u inostranstvu pročitajte: VPN i njegova primena.

VPN bi trebala biti obaveza, samo zato što na Balkanu još ne kažnjavaju skidanje torenta ne znači da jednog dana neće, u inostranstvu je to već praksa.

Zato dobar VPN vaš novčanik čuva.

Jedan komentar

  1. MegaSrbija takođe odličan warez sajt

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *